Avengers Tillsammans

hej och välkommna till min recension av Avengers tillsammans! 

Det är en serie som handlar om många olika superhjältar och skurkar, som t.ex; Iron man, Hulk och röd hulk, Thor, Loki, Black widow, X-men, Black panther, Spider-man, ANT-MAN och de Fantastiska fyra.

Dom jobbar för S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) som jobbar för att rädda världen, det finns många i serien som inte är superhjältar utan helt vanliga människor som ändå kan jobba för S.H.I.E.L.D.

S.H.I.E.L.D. försvarar världen mot H.Y.D.R.A. en organisation  med super skurkar som leds av Captain Americas ärkefiende Red Skull.

Red Skull är en hemlig agent som vill stjäla Captain Americas D.N.A. för att förlänga sitt liv och skapa supersoldater till H.Y.D.R.A. för att ta över världen.

Säsong 1;

S.H.I.E.L.D. avlyssnar en signal där flera superskurkar tänker samarbeta för att ta över världen, S.H.I.E.L.D. ingriper och får slåss mot Red Skull som samarbetar med Dracula och Hyperion för att slåss mot S.H.I.E.L.D. Red Skull stjäl Ironmans rustning för att överleva, eftersom redskull vid det här laget är väldigt gammal och varit Captain americas fiende sedan andra världskriget där han jobbade för Hitler.

Säsong 2;

Red skulls nya ledare avslöjas och det är devianten Thanos. Avengers får hjälp av Ant-man att besegra Thanos och Red skull flyr, men senare i serien lyckas Thanos rymma från sitt fängelse.

 Säsong 3 Ultron revolutionen;

Ant-man lämnar gruppen igen, Baron Helmut Zemo tar chansen och försöker hämnas på avengers med sin grupp av superskurkar the Masters of evil som maskerar som superhjältarna Thunderbolts och sedan byter sida och blir ett superhjälte team på riktigt.

Säsong 4 Hemliga krigen;

Avengers blir hjärntvättade och slåss mot sig själva, de försöker rädda iron man ur en annan dimension och träffar på Loki och får hjälp av Thor att besegra honom.

Säsong 5 Black panthers äventyr;

the shadow counsil och avengers letar efter Black panther. Madame mask en ond superhjälte tillfångatar Red skull och Iron man vilket får hydra och avengers att samarbeta mot en gemensam fiende.

Det här är seriens sista säsong och det finns för närvarande inga planer för fler säsonger.

Slutpledering;

Serien knyter ihop på ett bra sätt med flera andra Marvel-serier såsom HULK and agents of Smash som jag tidigare recenserat, Spiderman och Guardians of the galaxy.

Det som inte är så bra med crossovers är att skurkarna blandas ihop och tecknas på olika sätt i de olika serierna.

Överlag så kändes det som att det var för många superskurkar med i serien, det hade varit bättre med en fiende genom hela serien, som allt handlar om.

Serien är snyggt tecknad, framför allt delarna där de gör tidsresor.

Jag ger serien 8 av 10 i betyg och rekommenderar den för alla som gillar superhjältar!

Radio Fyris
Radio Fyris
Avengers Tillsammans
Loading
/
This entry was posted in Robert: Superhjälte-podden on by .

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 33 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är Fortnite, Minecraft, WOW Classic, Elden ring och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7. Jag gillar att mecka med datorer och vill jobba med IT. Jag har en youtubekanal; https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ där jag lägger ut videos om spel. Jag streamar även på Twitch; https://www.twitch.tv/robertcampos7099 jag finns även på tiktok; @blackdoktor70