Bulans bästa: Arbetsmiljö

Idag bjuder vi på det sjunde sjudundrande avsnittet av programmet med det bästa Bästa Bulan kan erbjuda.
I dagen avsnitt presenterar jag ett samtal med min goda vän Jessica Holmeberg där vi pratar om vikten av en bra arbetsmiljö.
(Ernesto, dyker också upp i samtalet)

Detta inlägg postades i Bulans Bästa den av .
Author Image

Om Stefan Johannson

Tjena, här är Stefan "Bulan" Johansson, jag är 44 år. Min relation till radion är att jag har praktiserat här tidigare. Och då höll jag på med karaokemingel. Har spelat in 3 skivor till de närmaste i släkten. ----------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Japp de var de. Vad gör jag på fritiden, lyssnar på musik alla slags musikstilar. Håller på och spelar keyboard på gehör hemma och spelar gitarr. Gillar att åka raggarbil och träffa folk. Kör åt en kille som har en Ford Galaxie 59a. En del av livet som gör en glad är att få köra den. Jag bor i en tvåa i Sävja det är en mycket fin lägenhet, som jag trivs i. Jag har bott på olika områden i stan i Uppsala . Är uppvuxen mina första 9år en Morgongåva. Sedan blev de Uppland för hela slanten.