Kladdkakor & Fars Dag

Nu är det dags för ett nytt program igen, vad tror ni det kommer handla om?

Jo KLADDKAKOR OCH FARS DAG

DAGENS MUSIK:

  • Öl smakar kladdkaka – MBrother
  • What else is there ? – MEUTE

Recept:

 Saras kladdkaka 

  • 3 dl socker
  • 1 dl mjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 gram Smör
  • 2 ägg

Starta ugnen, 175 grader

Blanda ihop alla de torra ingredienserna

Tillsätt 100 gr smält smör 
Ha i 2 ägg i blandningen
Blanda väl

Smörj och bröa en form.
Häll i smeten i den bröade formen. 

Ställ in i ugnen i ca 30 minuter på 175 grader.

Detta inlägg postades i Mat, Virre om den av .
Veronica Wallin

Om Veronica Wallin

HeJ jag är en tjej född 1982 Mina intressen är shopping, kolla på youtube och att vara med vänner. Jag älskar att fixa med naglar både själv och på salong och gillar att laga mat. Jag bor själv i en tvåa och är singel Jag försöker gå till gymmet två gånger i veckan för jag vet att jag mår bra av det och jag gillar att cykla. Är otroligt hundrädd och det påverkar mig i min vardag Min fritid består av att vara med kompisar städa och fixa i min lägenhet. Jag gillar att vara ute på stan och är otroligt social . Jag har en adhd diagnos och jag bor med service bas. Skönhet: Gillar hudvård lägger ansiktsmasker minst en gång i veckan gillar även att färga håret Musik:Lyssnar väldigt mycket på musik inne i en period med svensk rap men är en allätare när det gäller musik Shopping: Älskat att handla kläder smink och hudvård och hårvård Jag har medverkat i en teater som heter liv och lust som är en av pjäserna i projekt rätten att leva mitt liv. Det är ett kulturparken projekt som är ett av allmänna arvsfonden projekt. Det har hållit på i 4-5 år och det har en stor slutkonferens i höst.