Uppsalas deltävling till Funkisfestivalen 2020.

För att byta låt klicka på menyn i övre högra hörnet.

13 artister + 12 låtar + 1 liveband = 1 fantastisk show. Live från Grand 2019-11-26. Under kvällen bestämdes också att Therese Jansson skulle representera Uppsala i Funkisfestivalen 2020.

av Veronica wallin

This entry was posted in Gemensamma projekt, Program on by .
radiofyris

About radiofyris

Radio Fyris är en opinionsbildande webbradio och daglig verksamhet som arbetar med att belysa frågor som rör neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Vecka vecka hör du nya program inom bland annat nyheter, sport kändisskvaller och dataspel. Vi vill vara en röst för mångfald som ser färdigheter framför hinder. På så vis kan vi motverka fördomar samtidigt som vi breddar utbudet av röster i media.