Steams bästa spel, Wyldeflowers, Phantasy Star Online 2 & Shatterline

Hej och välkomna till Steams bästa spel med mig Robban. Idag ska jag recensera tre stycken spel som finns på steam just nu. Alla är gratis.

Spelen är följande:
1 .Wylde flowers 
2. Shatterline
3. Phantasy Star Online 2 New Genesis

Wylde flowers

Är ett nyutkommet spel som skapats av Studio Drydock Pty Ltd.

Ett mysspel som passar unga och äldre. 

I spelet så kan man bygga saker, odla grönsaker, brygga häxdrycker (tex kärleksdryck), besöka en stad, gräva efter material i gruvor, fiska, bygga möbler, göra uppdrag åt olika bybor, och bli kompis med byborna.

Spelet har en enkel men fin grafik och påminner om spel från nintendo DS som t.ex. Pokemon. Spelet är barnvänligt och innehåller inte våld.

Uppdragen i spelet går ofta ut på att samla saker eller att prata med personer. Karaktärerna man pratar med finns på bestämda platser på olika tider av dygnet. Spelaren har en karta där det går att se vart dem är och en hjälp pil som visar vart man ska gå.

Jag tycker att uppdragen i spelet var roliga och grafiken var väldigt mysigt och bra.

Jag rekommenderar spelet för alla, men framförallt till dem som gillar spel såsom Pokémon.

Shatterline

Spelet är gratis på Steam och är just nu early access, vilket betyder att det inte är helt färdigt ännu, men går att spela. Spelet är  utgivet av Frag Lab LLC och det är deras första publicerade spel.
Spelet påminner mig om CS:GO, Valorant  och Overwatch

Det finns flera Gamemodes: Escort, Conquest, Team Deathmatch och Expedition. Det är lätt att bjuda in kompisar till sitt “squad” så att man kan spela tillsammans. 

Men servern är lite svajjig ibland och kan logga ut vissa personer vilket stör upplevelsen något. Jag brukar försöka hålla musen stilla för att få bättre tur och få server gudarna på min sida.

Man skjuter monster eller spelare, kastar granater, plockar upp nya vapen, lev lar upp sina vapen och använder special-abilities som tex att man får en kulspruta ett antal sekunder, eller en pistol som skjuter laser.

Man kan välja en av 8 karaktärer (som heter Operatives) som  har olika egenskaper. Oftast har de ett par olika unika krafter och en stark Ultimate. Tex kan en spelare lägga ut en fälla, medans en annan kan springa extra snabbt. 

Det finns också robotar och drönare i spelet. Fast jag tycker att det hade varit kul om man fick möjlighet att välja att själv kunna styra roboten och drönaren. Och sedan hacka andra robotar. Det hade varit kul men så är det inte just nu.

Min spelkompis upplevde att det inte var så satisfying att skjuta men jag tyckte det va okej.

Spelet går väldigt snabbt, vilket är kul men också svårt.

Det finns loot boxes som man kan få av att spela eller köpa, i dem hittar man skins, till karaktärer och vapen.

Jag rekommenderar att man spelar deras Turorial först innan man börjar för de visar dig hur deras vapen och abilities fungerar med mera. Jag tyckte deras tutorial var rolig för det hände mycket oväntade saker och den förklarade spelets story bra.

Spelet har bra grafik.

Jag rekommenderar spelet för dem som gillar att spela skjutspel.

Phantasy star Online 2 new genesis

Spelet är gratis att ladda ned på Steam 

Spelet är ett MMORPG som vissa kallar Phantasy Star Online 3 för att de har gett 2an en mega stor uppdatering med ny grafik, nya kontrollers och massa nytt content.

Många anime aktiga spel är baserade på mangas men detta verkar inte vara det. Det finns dock en anime serie baserat på spelet som man kan se som heter Phantasy Star Online 2: The Animation 

Man kan hoppa och flyga typ som om man har en Iron Man dräkt. Man kan också dubbelhoppa och hoppa på väggar, nästan som spindelmannen. Man kan också springa super snabbt som the Flash.

Spelet har microtransactions. Man kan köpa spel pengar för riktiga pengar 

Det finns 6 klasser hunter braver ranger bouncer force summoner. Varje klass har även flera sub-klasser som man kan specialisera sin karaktär med.

Det finns så mycket man kan göra och ställen man kan upptäcka och jag har inte hunnit komma att upptäcka ens 10%. Det finns verkligen super mycket.

De flesta monstrena är väldigt stora och är snyggt ritade.

Man kan göra ett party med sina kompisar och spela mission tillsammans. Men sen finns det också stora missions för hela servers som har limited tid, där alla kan joina och man slåss tillsammans med massa olika spelare i en stor armé mot en stor boss.

Jag tyckte spelet var helt okej.

Jag rekommenderar det för spelare som gillar MMORPGs.

Gillar du videon följ mig på Youtube

Det var allt för denna gång. 

This entry was posted in Program, Robbans videofiler on by .

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 33 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är Fortnite, Minecraft, WOW Classic, Elden ring och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7. Jag gillar att mecka med datorer och vill jobba med IT. Jag har en youtubekanal; https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ där jag lägger ut videos om spel. Jag streamar även på Twitch; https://www.twitch.tv/robertcampos7099 jag finns även på tiktok; @blackdoktor70