Att leva med Smärta

I dagens program av att leva med diagnoser har jag bjudit in Anna-Maria vi ska prata om smärtor lyssna på avsnittet.

Lyssna och njut,

foto: Adobe Stock

Har du åsikter eller tips på gäster lämna gärna en kommentar på hemsidan eller skicka mejl till radiofyris@gmail.com.

Tack på förhand
Mvh
Eleonor

Vill du veta mer om diganoserna i programmet?
Här har vi två länkar

Att förstå smärta. En Youtubevideo på 10min 

Information från 1177 om långvarig smärta

 

Detta inlägg postades i Ett liv med flera diagnoser, om Funktion den av .
Eleonor Belin

Om Eleonor Belin

Jag heter Eleonor Belin jag har jobbat på radion tidigare då jag hade stålmammor med diagnos som program, jag är ute och föreläser om hjälpmedel när man har diagnoser eller flera diagnoser. jag har jobbar tidigare på Forum för brukarinflytande och Ge makten vidare som är arvsfond projekt. och är aktiv i SUF- Kunskapscentrum. (samverkan-utveckling-föräldraskap) och har ett brinnande intresse av hund och så småningom vill ha som hjälpmedel.