Roberts Recensioner: Game of Thrones Säsong 8

Nu har det blivit dags att knyta ihop mina recensioner om serien Game of Thrones. En bra serie som finns på HBO. Åttonde och sista Säsongen har bara 6 avsnitt… men mycket måste få plats.

En odöd arme behöver stoppas. och Daenerys invasion av kungarikena behöver bli klart samtidigt som
Drottning Cercei vägrar ge upp tronen. 

Dessutom behöver alla karaktärer få berätta klart sin egna historia. 

I sista avsnittet så har John Snow och Tyrion Lannister blivit  tillfångatagna av “the unsullied” som var Daenerys Targaryens soldater. De är tillfångatagna för att de dödat Daenerys Targaryen, hon hade tidigare dödat Tyrion Lannisters familj med ett stenblock.

Westeros hus kommer över ens att rösta fram en monark istället för att det ska gå i arv. Husen röstar efter Tyrion Lannister uppmaning fram Brann the Broken till ny kung. 

Sansa Stark blir även drottning över norr-folket och säger att de kommer vara självständiga som dom varit tidigare.

Serien slutar med att de olika karaktärerna går var sin väg. Ett bra beslut. 

Arya Stark bestämmer sig för att segla iväg och se vad som finns väst om Westeros. I hennes sista scen står hon på en båt.

John Snow hamnar i exil och skickas till nattväktarna igen och i hans sista scen ses han rida norr om muren tillsammans med “the Wildlings”.

Tyrion Lannister blir återinförd som kungens-hand 

Brienne of Tarth stannar kvar i Kings Landing och blir kapten för The Kings guard tillsammans med Podd som nu blivit tronens väpnare

Efter Daenerys död bärs hon iväg av sin drake Drogon 

Jag var inte nöjd med att Daenerys fick bli säsongens bad guy och vissa scener höll på för länge medans andra fick för lite.

Min favorit storyline var Night Kingen, när de kom och störtade Starks hem, Winterfell.

Säsongen var i stort okej.

När draken brände ner tronen i slutet var ett plus. En tydlig avslutning på Game of thrones.

Nu kommer inte fler Game of Thrones säsonger.
Istället finns “House of the Dragon” som jag kommer recensera i framtiden.

Radio Fyris Podcast
Radio Fyris Podcast
Roberts Recensioner: Game of Thrones Säsong 8
/
This entry was posted in med Recensioner, Program, Robert recenserar on by .
Robban

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 32 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är WOW Classic, Minecraft och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7. Jag har en youtubekanal; https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ där jag lägger ut videos om spel. Jag streamar även på Twitch; https://www.twitch.tv/robertcampos7099