Runaways, säsong 2

Nu har jag sett andra säsongen av Runaways, och för er som lyssnade på min recension av första så handlar det om ett gäng ungdomar som flyr ifrån deras föräldrar. Föräldrarna är ett gäng med superskurkar. I säsong 2 har de nu lyckats fly och nu måste de klara sig själva. Det är upp till dem att utföra rättvisa. 

En tjej (Nico) hittar en mystisk stav, med den så får hon superkrafter och kan förgöra de vuxna. Alex(datanörden) ska träffa sin tjej  (Livvie), men när han ska möta upp henne blir han skjuten, men klarar sig undan. Han och Livvie börjar sen försöka pussla ihop tankarna och spåra den som kan ha skjutit honom.

Sportkillen (Chase) får av en slump ett samtal av sin pappa, han ber han att komma hem igen. Eftersom Chase inte alls trivs i den nya tillvaron och längtar hem igen så går han rakt i fällan, för hans pappa tillfångatar honom och utför en massa experiment på honom, Karoline och Gert som också följde med honom. Jag tyckte väldigt mycket om Chase och hans komplicerade relation till sin pappa. 

Däremot tyckte serien överlag var lite långsam, handlingen var seg att ta sig igenom. För att vara en Marvel serie tycker jag det var lågt tempo och det tog lång tid innan något hände. Jag gillade dock att denna säsongen handlade om ungdomarna och inte de vuxna, de är mycket mer intressanta som karaktärer. 

Jag gillade musiken mycket mer denna säsong, låtarna passade bättre. Specialeffekterna var typ lika bra. Varken sämre eller bättre jämfört förra säsongen. 

Säsong 2 var bättre än den förra, även fast den också hade problem med manus. Den känns som en bra uppföljning av säsong 1

Jag gillade slutet, även om det var lite rörigt. Det var lite av en cliffhanger och jag ser fram emot hur de fortsätter storyn i säsong 3. 

Jag tycker ni borde börja kolla den här serien, den blir bättre efter säsong 1. Jag ger säsong 2: 8/10!

Radio Fyris
Radio Fyris
Runaways, säsong 2
/
This entry was posted in Robert recenserar on by .
Robban

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 31 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är WOW Classic, Minecraft och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7