New World

New World

Amazon Game Studio släppte New World 28 September 2021, som är ett MMORPG (massively multiplayer online, role playing game). Det har fått oerhört stort genomslag, tillräckligt stort för att få över många spelare från deras konkurrenter så som World of Warcraft. 

Spelet går ut på att utveckla sin karaktär, göra uppdrag och slåss mot monster och olika bossar, samla nya rustningar och vapen. Desto längre in i spelet du kommer desto svårare blir det.
När man kommer till en viss nivå kan man även börja slåss mot andra spelare, så kallat PVP(Player vs Player). Detta är inte nödvändigt. Jag har inte testat det än, utan jobbar bara på min egen karaktär. 

Jag har spelat spelet i ungefär 1 vecka nu, jag tycker att spelet är otroligt kul. Grafiken är jättefin, musiken är också bra, man kommer in i känslan av världen. Gameplay är hur roligt som helst, det finns många olika monster och fight systemet känns nytt jämfört med tidigare spel jag spelat. Detta pga att man har mindre attacker, det gör att det är lättare att komma in i spelet som nybörjare. 

Med det sagt är mycket att ta in, det är väldigt rörigt i början. Bland annat inventory(dina väskor), där tycker jag man kan anpassa och göra det lättare. När man kommer till en ny stad så finns det en ny kista där man kan lägga i sina grejer, eftersom kartan är jättestor och det finns jättemånga städer så blir det jättesvårt att komma ihåg vart man lagt sina saker. Det kan jag inte förstå varför dem har gjort men överlag ger jag spelet 9/10 stjärnor.

Radio Fyris
Radio Fyris
New World
/
This entry was posted in Robert recenserar on by .
Robban

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 32 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är WOW Classic, Minecraft och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7. Jag har en youtubekanal; https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ där jag lägger ut videos om spel. Jag streamar även på Twitch; https://www.twitch.tv/robertcampos7099