Runaways säsong 1

 THE RUNAWAYS

Jag har de senaste veckorna kollat på första säsongen av Marvels serier “The Runaways” som handlar om några ungdomar som försöker fly från sina familjer. Ungdomarnas föräldrar är superskurkar som är med i en sekt som heter “the pride” där dem varje år offrar en person i en ritual. Ungdomarna går ihop för att stoppa dem.

Min favoritkaraktär är nog Alex Wilder, eftersom han är en Tv-spels nörd precis som mig. Han har inte så mycket vänner, men han är väldigt rolig. Han faller dock väldigt lätt för grupptryck och är lite osäker av sig. 

Jag gillar hur den typiska “sportkillen” också gillade elektronik och matte, vilket bryter mot den typiska stereotypen vi ser i alla ungdomsserier någonsin. Han är en väldigt empatisk person.

Jag tyckte serien var okej, men de kunde ha fokuserat mer på ungdomarna än föräldrarna. De är ju faktiskt ungdomarna det handlar om. Manuset var ganska ofokuserat och serien var seg att ta sig igenom. Fast det bara var 10 avsnitt i säsongen kändes den jättelång. 

Specialeffekterna var helt okej, inte dem värsta men jag har sett bättre. Musiken kunde ha varit bättre, den funkade inte riktigt för mig. Det blev lite irriterande.

Jag rekommenderar den här serien trots dess brister. Jag hoppas av de kommande säsongerna fokuserar mer på ungdomarna. 

Ni kan hitta den på Disney plus. Jag ger serien 7/10.

Radio Fyris
Radio Fyris
Runaways säsong 1
/
This entry was posted in Robert recenserar on by .
Robban

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 31 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är WOW Classic, Minecraft och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7