Simons väder plusgrader påverkas av vattenflöden

i detta avsnitt får ni höra när jag pratar om plusgrader som påverkas av vattenflöden

källor

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/69bVGr/efter-vattenkaoset-isnatter-och-irlandska-stormvindar

Radio Fyris
Radio Fyris
Simons väder plusgrader påverkas av vattenflöden
/
This entry was posted in Program on by .
Simon Fredriksson

About Simon Fredriksson

Hej jag heter Simon Fredriksson. Jag har ett stort intresse för innebandy och fotboll. Jag tycker det är viktigt att man är snäll med varandra både på nätet och i verkligheten. Tidigare har jag haft program serierna “Simon om fotboll” “Simon intervjuar” och “Simons skafferi” . Nu jobbar jag med ett radioprogram, "Simons Nyheter" och även Simons interjuver och simons väder Uppdaterad 2021-04-12.