Hattrick Live 07: Jonna Vuontisvaara berättar om den härliga vinsten där Sirius FBC vann med 5-3.

Välkommen till HATTRICK LIVE!

-Podcasten för dig som hejar och spelar i Sirius Innebandy!

Söndag 5 mars så spelade IK Sirius FBC Dam mot Warberg IC Dam där Sirius vann med 5-3. Denna gång fick jag intervjua Jonna Vuontisvaara på plats på IFU Arena och hon säger att vi har bra energi i hela matchen, vi har flera lägen att göra mål på. Det borde stå mer än 5-3, men en genomför match, vi vinner, kom lite försent säger Jonna. Mer vad hon berättar så får du höra på Hattrick Live 07 med Jonna Vuontisvaara!

Nu när du lyssnar på HATTRICK LIVE, så söker du på “HATTRICK LIVE”, där poddar finns och så gör du likadant på Spotify och Apple Podcaster. Sedan tycke du på “FÖLJ” eller “PRENUMERERA” då får du dom senaste avsnitten av HATTRICK LIVE! Nu finns även Hattrick Live på Google Podcast och Acast.

Test/Podd: Sebastian Wolff

Foto: Eva Ohlström.

Hattrick Live
Hattrick Live
Hattrick Live 07: Jonna Vuontisvaara berättar om den härliga vinsten där Sirius FBC vann med 5-3.
Loading
/