Hattrick Hagunda 04: Mattias gör två mål, talar om sin egen del om matchen och vad Hagunda borde gjort.

Välkommen till Hattrick Hagunda!

-Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF

På lördagskvällen spelade Hagunda mot IBK Dalen som matchen slutade med 5-7. Då fick jag en intervju med Mattias Jansson som berättade att dom började spelade dåligt början av matchen och andra halvan så tar vi mer och mer över, men det är små marginaler, vi borde sudda bort misstagen säger Mattias och fortsätter berättar om sina två mål som han gjorde och sin egen del av matchen. Så säger han att nästa match mot AIK är riktigt viktigt match för Hagunda att dom måste spela mer rakare, enklare och skicka mera bollar mot mål säger Mattias. Mera vad han säger i podden det får du höra på Hattrick Hagunda 04.

Information:
Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen!

Text/podd: Sebastian Wolff.

Foto: Sebastian Wolff.

Hattrick Hagunda
Hattrick Hagunda
Hattrick Hagunda 04: Mattias gör två mål, talar om sin egen del om matchen och vad Hagunda borde gjort.
/