Hattrick Hagunda #02: Hagundas tredje match i försäsongen är mot Storvreta IBK, där Isak Bengtsson gjorde tre poäng!

Välkommen till Hattrick Hagunda!

-Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF

Hagunda IF spelar sin tredje match i försäsongen på onsdagskvällen (24/8), motståndet var Storvreta IBK och matchen slutade med förlust 4-9. Då fick jag en intervju med Isak Bengtsson, som säger att dom gör stundtals ganska bra match men släpper in slarviga mål. Så tyckte han att dom spelade bra i två perioder och var rätt jämna, men så hade vi större dippar i andra perioden. Så berättade Isak om hur han tyckte om sin del, att han gjorde tre poäng och det är godkänt tycker han. Isak berättar om hur han tyckte om försäsongsmatcherna mot schweiziska lagen. Vad säger han mera det får du höra på Hattrick Hagunda 02 med Isak Bengtsson.

Information:
Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen!

Text/podd: Sebastian Wolff.

Foto: Hagunda IF, (hagundainnebandy.se).

Hattrick Hagunda
Hattrick Hagunda
Hattrick Hagunda #02: Hagundas tredje match i försäsongen är mot Storvreta IBK, där Isak Bengtsson gjorde tre poäng!
/