Roberts Recensioner: Spider-man säsong 1

Jag har kollat på den nya Spider-man serien från 2017.

Serien handlar om Peter Parker, en tonåring i New York. Han bor med sin faster, May Parker och går i en skola som heter Midtown High. Peter byter skola under seriens gång, från Midtown High till Horizon High, dit smartare elever hamnar. De läser om vetenskap och programmerar robotar, bland annat.

Peters bästa vän Harry Osborn har en pappa, Norman Osborn, som äger det stora företaget Oscorp. Peter och hans klass åker dit på studiebesök till ett labb, där blir han biten av en “muterad spindel”. Spindeln ger honom superkrafter. 

Peter deltar i en brottningsmatch och efter brottningsmatchen så blir hans farbror Ben dödad. Efter att hans Farbror blir ihjälskjuten så bestämmer sig Peter för att bli en superhjälte: Spider-man

Varje avsnitt handlar om olika äventyr, men det finns även en story som går genom hela säsongen.

I serien så syns även andra Marvel superhjältar som Hulken, Black Widow m.m. 

Serien är helt okej. Den är inte dålig, men inte heller så jättebra. Avsnitten är ganska korta, vilket gör att äventyren blir ganska ytliga. Jag skulle t.ex vilja ha lite djupare skurkar. Vart kommer de ifrån? Hur fick de sina krafter? Vad är deras motivationer? Vissa karaktärer verkar också vara lite ologiska.

Jag gillar verkligen Miles Morales och Gwen Stacy och skulle vilja se mer av dem.

Animerings-stilen och designen är ganska mellanmjölk. Den ser bra ut, men är ingenting unikt. Musiken är bra, men ingenting speciellt.

Om ni gillar spindelmannen skulle jag tipsa om den här serien. Den finns på svenska. Jag ger serien 6/10. 

This entry was posted in Program on by .

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 33 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är Fortnite, Minecraft, WOW Classic, Elden ring och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7. Jag gillar att mecka med datorer och vill jobba med IT. Jag har en youtubekanal; https://www.youtube.com/channel/UCVkrivIX7gYJ7JVBQVwuKKQ där jag lägger ut videos om spel. Jag streamar även på Twitch; https://www.twitch.tv/robertcampos7099 jag finns även på tiktok; @blackdoktor70