Robert Recenserar – Spider-Man (1994) Säsong 1

Jag har kollat på den första säsongen av den gamla Spider-man serien från 1994. Varje avsnitt är ganska kort, bara runt 20 min, och är en egen sluten berättelse. Dem är väldigt spännande och jag hänger alltid med i manus.

Vi följer Spindelmannen i massa olika äventyr där han löser brott och slåss mot olika superskurkar. Varje avsnitt har en ny berättelse och en ny skurk. Vi får träffa massa ikoniska karaktärer som Venom, Lizard, Mary Jane och faster May. 

Spindelmannen är den typiska Spindelmannen här. Han slåss för gott och drar “one-liners” hela tiden. Ibland kan det bli lite för mycket. Jag gillar honom men han skulle kanske vara lite mer seriös. Peter Parker, som han också heter, är även en vetenskapsman.

Det märks på animeringen och ljudet att serien är lite äldre, men jag tycker inte det är ett problem. Om någonting så ger det mig en känsla av nostalgi, då jag kollade mycket på den här serien som liten.

Musiken är riktigt bra, den känns väldigt nostalgisk. Jag har ingenting att klaga på där.

Mina favoritavsnitt var nog dem när Hobgoblin var med. Dem avsnitten var mest spännande tycker jag.

I det stora hela tycker jag jättemycket om serien, trots dess brister. Jag ger säsong 1 8/10

This entry was posted in Program on by .
Robban

About Robban

Hej! Jag heter Robert och är 31 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är WOW Classic, Minecraft och New World, MMO. Även Conan Exiles, Forza 5 och Zelda. Mitt favoritlag i CS är NiP, Ninjas in Pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. Jag älskar musik, black metal exempelvis Marduk även dj mad dog och k7