internationella Ap-dagen

Som vanligt spårar det ut men det blir bra när Andreas och jag spelar in och detta ät sista avsnittet ur denna kategori då jag kommer med helt nytt material i januari

veckans musik’:

  • Apor i djungeln – labyrint
  • Pump it – Black Eyed Peas

tACK FÖR I ÅR GOD JUK OCH GOTT NYTT ÅR

Radio Fyris
Radio Fyris
internationella Ap-dagen
/
This entry was posted in Program on by .
Veronica Wallin

About Veronica Wallin

Hej! Jag heter Veronica Wallin men kallas för Virre jag har jobbat på Radio Fyris senan 27 juni 2017 På radion gör jag program med Andreas om olika tema dagar jag hjälper till att klippa program om det behövs Mina fritids intressen är musik, skönhet, naglar, matlagning och bilar Det bästa med radiofyris är: Man får vara sig själv Bra arbetshandledare Bra kollegor