Hattrick Live 04: Max Sjöman berättar sin syn på matchen i lördags. Tränaren Stefan Forsman berättar vad Sirius är bra på och det Sirius måste bli bättre på .

Välkommen till ¤HATTRICK LIVE¤
-Podcasten för dig som hejar och spelar i
Sirius Innebandy!

I helgen så spelade IK Sirius IBK mot Thorengruppen SK och matchen slutade tyvärr med en förlust med 4-9. Så intervjuade jag för första gången Max Sjöman, som berättade hur Sirius spelade i perioderna, då i första spelade inte Sirius så bra, men i andra så spelade Sirius mycket bättre och i tredje så tyckte Max att Sirius skulle gå på mera och att chansa i matchen. Sedan berättar Max om sig själv att han är från Åkersberga i Stockholm och han har bl.a spelat för IBF Falun. Så säger han att Sirius ska ta med sina presentationerna som dom gjorde bra i del av matchen till nästa match mot Kalmarsund.

Så fick jag en till intervju där jag intervjuar Stefan Forsman, där han säger att det var väldig bra innebandy match och Thorengruppen var mycket bra i lördagensmatch. Han fortsätter berättar att det som skiljer sig mellan lagen, var att Thorengruppen hade mer spets och sätter sina chanser. Så berättar han om hur han har upplevt Sirius i dom sex matcherna som Sirius har spelat. Vad Max och Stefan berättar mer så gå in lyssna på Sportpodden, Hattrick Live.

Nu när du lyssnar på HATTRICK LIVE, så söker du på “HATTRICK LIVE”, där poddar finns och så gör du likadant på Spotify och Apple Podcaster. Sedan tycke du på “FÖLJ” eller “PRENUMERERA” då får du dom senaste avsnitten av HATTRICK LIVE! Nu finns även Hattrick Live på Google Podcast och Acast. Har du någon podd-app som du använder som är väldigt bra, som du tycker att Hattrick Live skulle finnas där med, så maila mig på studiohattrick@gmail.com.

Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman
Foto: Eva Ohlstrom
,Ted Malm.

Hattrick Live
Hattrick Live
Hattrick Live 04: Max Sjöman berättar sin syn på matchen i lördags. Tränaren Stefan Forsman berättar vad Sirius är bra på och det Sirius måste bli bättre på .
Loading
/