Intervju med Lars och Eva från Friluftsfrämjandet

Jag och Jonas möter upp Lars och Eva i Sunnersta , i Uppsala en dag i Mars med konstigt väder. Intervjun väljer vi att spela in på en brygga i vassen i ett av Upplands äldsta naturreservat.
Intervjun handlar om friluftsåret, friluftsfrämjandet, hur man kommer igång med friluftsliv samt mer.

Detta inlägg postades i Program, Survival den av .
Gustav Brunell

Om Gustav Brunell

Hej jag heter Gustav. På radion har jag två program dels ett tillsammans med karin och simon. och ett eget "Gustav pratar med" där jag intervjuar personer och föreningar. Jag tycker om att prata med folk både i och ur etern. jag är en friluftsmänniska, har jag upptäckt. jag har varit mycket ute och vandrat i naturen och jag drömmer om att göra en längre tur, kanske uppe i fjällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *