Hattrick Live 21: Klara Molin (K) berättar om den första SM-slutspels-matchen i matchserien Sirius FBC-KAIS Mora.

Välkommen till ¤HATTRICK LIVE¤
-Podcasten för dig som hejar och spelar i
Sirius Innebandy!

I fredags började Sirius FBC:s första SM-slutspel och motståndet är mot KAIS Mora. Sirius FBC har hemmafördel så Sirius får spela i Fyrishov A. Sirius FBC förlorade denna första match mot KAIS Mora med 3-6. Då fick jag en intervju med Kaptenen Klara Molin som säger att dom sliter bra och jobbade hårt defensiven. Men vi slarvar i försvaret då blir det mål förklarar Klara, hon säger också att så kan vi ej spela mot topplag. Men ska ta med till nästa match att vi krigar i försvaret i slutet av matchen, det måste vi göra, om vi ska vinna matcher. Hon berömmer Rebecka som gjorde ett Hattrick, alltså 3 snygga mål! Så berättar jag hur det gick i matchen i Mora för Sirius FBC under söndagen.

Följ ”Hattrick Live” på Sociala medier på Facebook,Twitter och Instagram! Sök på ”Hattrick Podcast” där poddar finns!

Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman
Foto: Bosse Grängsjö
.

Detta inlägg postades i Hattrick, Hattrick Live, med intervjuer, om Sport, Program den av .
Profilbild

Om Sebman

Jag är sportredaktör på poddarna, Hattrick Live och Hattrick Hagunda. Jag jobbar mycket på IFU Arena, där jag intervjuar spelare före och efter matcherna. Del tillfällen så intervjuar jag längre intervjuer där man får veta mer om spelaren. Jag följer lagen från IK Sirius IBK, IK Sirius FBC Dam och IK Sirius FBC HerrJuniorer. Jag följer också Hagunda IF, Hagunda IF Dam och Hagunda IF P05. Detta är dessa jag följer just nu och det kommer blir fler lag jag kommer att intervjua inom kort. Så är jag på Radio Fyris, klipper och tar upp programmen men del gånger händer gör det på plats på IFU Arena.