Black Widow Podcast

Black Widow

Black Widow är en superhjälte i Marvel universumet som gjorde debut år 1964 i en serietidning.

Hennes riktiga namn är Natasha Romanov och hon är en superspion från Ryssland, som senare gick med i Avengers. Från tidig ålder så blev hon tränad av KGB, som var Sovjetunionens underrättelsetjänst. Black Widow har inga superkrafter men hon har blivit tränad i både kampsport och vapen. Hon använder sig av två pistoler som hon fick i tidig träning i Ryssland men jag tycker att det är konstigt att man inte får se hur hon fick pistolerna, och elektriska batonger när hon slåss, men även sitt utseende och list för att hålla sig dold.

Black Widow är född 1928 i Stalingrad och anledningen till att hon ser så ung ut är för att hon fick ett ryskt serum. Vilket gör hennes ålder idag till 92 år gammal. 

Natasha har ett mörkt förflutet och är moraliskt grå. Innan hon gick med i Avengers så blev hon hjärntvättad och tränad i ett hemlig projekt som hette “Black Widow ops”. Hon gjorde många hemska saker under order av U.S.S.R. 

Några exempel på filmer hon har varit med i är Iron man 2, Avengers-filmerna och senast i sin solofilm “Black widow”, där hon spelas av Scarlett Johansson. Nu i 2020 så kom också ett Avengers-spel ut där hon är med i. 

Kul sidenote var också LEGO versionen Black Widow var med i: Lego Marvel Super Heroes Maximum Overload som kom ut 2013 och även en senare utgåva 2015. 

Första gången jag såg Black Widow var en gammal TV serie, när hon var ung. Serien var tecknad och jag tyckte hon var väldigt ond. Sen såg jag Black Widow filmen och jag kommer ihåg att jag tyckte att hon var väldigt snygg och cool. 

Det ska göras en film 2021 dedikerad till Black Widow karaktären som även ska spelas av Scarlet Johansson. Filmen var från början planerad att släppas 1 maj 2020 men är försenad på grund av coronan. 

Black Widow har också en läketid som är fem gånger snabbare än en vanlig människas. Hon kan läka brutna ben, skottskador och utslitna muskler på tre dagar.
 Detta inlägg postades i Program den av .
Robban

Om Robban

Hej Jag heter Robert och är 30 år gammal. Jag är en gamer som älskar att spela datorspel. Jag älskar mat och monster. Tittar mycket på youtube. Mina favoritspel är wow classic, minecraft och star wars mmo. Även Conan Exiles och Zelda. Mitt favoritlag i CS är nip, ninjas in pyjamas. Mina personlighetsfärger är gul och grön. jag älskar musik black metal exempelvis Marduk dj mad dog k7