matilda den vilda bloggar i karantän dag 231

Under cyckelklassikern Tour de France som avgjordes i september kunde cyklister skickas hem då det  räckte med att två personer från samma stall, inklusive mekaniker och andra funktionärer drabbats av coronaviruset så kommer hela stallet skickas och det fanns beslut innan att alla aktiva, övrig personal och arrangörerna ska leva som i en bubbla och ha så lite kontakt med varandra som möjligt. Alla ska också testas flera gånger av tourens egna transportabla coronalaboratorium. Två ton handsprit finns tourens förfogande och alla måste bära munskydd  i officiella samt övriga officella platxer. I tokyo jagar man vaccin inför os. Japan försäkra upp en halv miljard doser med vaccin för covid 19, fyra gånger så mycket landets befolkning och skälet  är att man visa att man kan arrangera ett coronasäkert os. Landet har lagt in beställningar på vaccin hos fem olika bolag för att  försäkra sig om att det inte bllir utan. Hongkong lättade på ett antal coronarestriktioner från 28 augusti eftersom antalet nu minskat i ett par veckor eftersom antal fall nu minskat i ett par veckor. Biosalonger och skönhetsalonnger fick öppna igen och resturanger får förlänga sin öppetider. Även träningsanläggningar utomhus får öppna och kravet på munskydd vid träning utomhus lyft också. Tyskland avslutade dzen obligatoriska coronatestningen av inresande från högriskländer. Under sommarledigheten gjordes över 900.000ä tester i veckan utförts vid den tyska gränsen för att identifiera smitta från ,utlandet. Men nu när tyskarnas semester lider mot sitt slut och kapaciteten för testlabben så kommer Tyskland fokusera sina insatser på pesoner med symptom. En annan ledare som också fick covd 19 är kosvos premiärminister Avdullah Hoti, även skkolorna i,Ungern har nu öppnats.

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Program den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen på gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld