matilda den vilda bloggar i karantän dag 228

På en pressträff med världshälsorganisationen WHO fick man en fråga om att skolor öppnade runt om i världen och enligt doktor Maria  van Krekhove teknisk chef på WHO sa att flera studier pågår som alla ska kardtlägga eventuella risker med att barn går till skolorna och det man ser  i resultat  att det är en annourlunda smittotakt bland yngere och tonåringar och att  man måste ööra skillnad mellan ålderagruppwrna och hon konstaterar också att de alla flesta barn som covid 19 får milda eller asymtomatiska symtom, symptomfria, infektiioner men att även små barn kan få ett svårt sjukdmsförlopp oh då av en svår infektion. I Sverige varslades 409 personer om uppsägning, något lägre än föregående veckan då 511 personer varslades om uppsägning samtidigt som drygt 11.000 personer skrev in sig vid arbetsförmedlingen som arbets vilket gjorde att arbetlöseten uppgår fortsatt 9,2 procent. Enligt annika sundén dämppades varslen avsevärt under sommaren och ligger nu på normala nivåer. I normala tider hade man varselsiffror kring  2000 per månad och att dessa varselsffror motsvara det och fortsätter med att  säga att läget på arbrtsmarknaden som fortsatt allvarligt med en viss ljusning. De senaste veckorna var det lika så skrivit in sig som arbetslösa som sedan lämmnat arbetsförmedlingrn med ett nytt samtidgt som arbertsförmrlingens prognos är attt arbetslösheten ökade under hösten och nå en topp nästa år på 11,2. Procent Malaysia förbjuder utländska turister resten av året och de som ändå reser in i landet får sitta i karantän. Indien öppnade ,upp landets tunnelbana igen, även religisösa cermoner och sportevnemang att bli tillåtna i landet dock med en maxgräns på 100 personer dock i det värst drabbade områderna kommer dock restrriktionerna kvar.

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Program den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld