matilda den vilda bloggar i karantän dag 226

Utrikesdepartementet hävde sin avrådan från icke nödvändiga resor till ytterligare tre länder: Bulgarien, Nederländerna och Rumänien. UD har tidigare hävt avrådan från icke nödvändiga resor till Anorra, Belgien, Danmark, Frankrike, Grekland, Island, Italien, Kroatien, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Polen, Portugal, San Marino, Schweiz, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike. Samtidigt förlängde man avrådan från icke nödvändiga resor till länder utanför Europa till oh med den 15 november. Enligt landets centralbank är nedstängningen av det mexikanska samhället kastade landet i en ekonomisk kris som inte skådats sedan den stora depressionen och landets ekonomi väntas krympa 13 procent iår. Trotts att coronapandemin har slagit brett mot ekonomin hade priserna på skogsmark inte tagit hårdare smällar. Tvärtom har priserna i genomsnitt ökat med 2,5 procent det första halvåret  iår enligt Ludvig och co, fastighetsmäklare och skogsfastigheter. Ökningen gäller över  hela landet. Knappt 75 procent av  skogsägarna under perioden var sedan tidigare skogsägare. Det motsvarar en ökning med nio procent jämfört med samma period under förra året. I landet rrgion har priserna stigit mot knappt 7 procent i landets mellersta region. I den södra regionen har priset däremot sjunker med drygt 2,5 procent. Där finns det dock prisvariationer mellan olika områden. I vissa delar, däribland Skåne, Halland och Blekinge ökade priserna. E handen tog långt ifrån sommarledigt då  man ökade med 45 procent på årsbasis enligt postnords e – barometer. Dagligvaror stod för den största ökningen med plus 200 procent. Läget i den svenska ekonomin fortsatte att förbättras enligt konjukturinstitutet KI. Stämningsläget i ekonomin är dock fortsatt lägre än normalt Den så kallade barometerindikatorn steg för fjärde månaden i rad i augusti, till 87.0 vilket innebär en ökning jämfört med månaden före Den så kallade barometerindikatorn steg för fjärde månaden i augusti till 87.0 vilket innebär en ökning med 3,2 enheter jämfört med månaden fööee och den främsta förklaringen till ökningen är enligt KI att tjänstesektorn nu ser något ljusare på framtiden. Delindikatorn för tjänstesektorn steg med 6,3 enheter till 78,6 och är fortsatt den sektor som visar störst svaghet. Även hushållen har blivit mindre pessimistiska om framtiden och den delindikatorn steg något, 84,4 i augusti. Samtidigt poängterar KI att positiva signaler från företagen bör tolkas med försiktighet eftersom ökningen är från så låga nivåer.

177 355  smittade och 6 164 döda l covid 19 I sverige

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld