matilda den vilda bloggar i karantän 233

Sedan förra året har videotjänsten Zooms användare fyrdubblats. Nu  har företaget  rapporterat en vinst på nära 186 miljoner dollar under årets årets andra kvartal. Samma kvartal 2019 var vinsten 5,5 miljoner dollar. Aktierna ökade med mer än 22 procent under måndagen efter att videotjänsten Silicon Valley rapporterade. <Anledningen till det ökade ökade antalet användare och därmed vinsten är att fler arbetar och studerar på distans sedan coronapandemins start. På Zoom förväntar man sig att distanstrenden kommer fortsätta. 1 september var det nästan 5000 svenskar som anmälde att de smittas på jobbet av coronaviruset och tagit skada visar statistik från arbetsmiljöverket. Åtta av tio som drabbats är kvinnor och över hälften av de drabbade jobbar som undersköterska, hemvårdare eller personligt assistent. 37 poliser och 21 städare förekommer och också i statistiken. För patienter som avlider på sjukhus md covid 19 är det ,ungefär 1d5r procent av fallen är inte covid 19 som är dödsorsaken enligt en ny genomgång i Region Östergötland. De som avlider på sjukhus är mycket sköra och har som regel flera andra bakomliggande sjukdomar, det framgår av en genomgång i Region Östergötland av de personer som dött med covid 19 på något av länets  sjukhus fram till den 31 juli. Genomgången är en uppföljning av den analys som regionen gjort tidigare av covidpatienter som avlidit på sjukhus och liknade resultat är det i USA där en genomgång på 123 personer av vilka 98 avled på vårdavdelning och 25 på intensivvårdsavdelning. Medianåldern bland de som avled på vårdavdelning var 83 år.

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Program den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld