matilda den bloggar i karantän dag 193

En sjukavdelning på sjukhuset i Västervik rådde det  intagningsstopp efter ett utbrott av coronautbrott. Åtta personer har konstaterats vara smittade var fem anställda två patienter och en anhörig. Regeringen i i Storbritannien minskade antalet döda  med 5000 personer efter en granskning av hur siffrorna beräknats. Tjänstemän vid det brittiska socialdepartementet sade att från och med onsdagen den 12 augusti var antalet avlidna patienter om testas positivt för covid 19 de senaste 28 dagarna sammanlagt 41 329 döda. Ett vaccin som heter BNT16b1 och utvecklats av Läkemedelsbolaget Pfizer och tas fram av amerikanska forskare visar goda resultat i det första testerna och tolererades generellt väl av dem som medverkade i studien, men gav hos milda bieffekter och försökspersonerna hade betydligt fler antikroppar 21 dagar efter hs fått vaccinet än de som genomlevt covid – 19 Bieffekterna inkluderar smärta vid injektionsstället, trötthet, huvudvärk, feber och sömnstörningar. Greklands sjukvårdsminster sa att snittåldern på de smittade i landet i augusti har sjunkit till 36 år och precis som en del andra europeiska länder höll  landet smittade i coronaviruset nere länge men att fallen ökade när de första restriktionerna lyftes. Nya restriktioner infördes och bland annat ska brer och restauranger hålla stängt mellan midnatt och klockan 07 på vissa turisttäta platser. Schweiz tillät folksamlingar för fler än 1000 personer på sportevenemang och konserter från och med 1 oktober Arrangörerna kommer behöva ansöka om tillstånd som beviljas utifrån ur smittläget i regionen ser ut då. Evenemangen kommer också genomföras med hänsyn till de krav på fysiska avstånd som finns

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Program den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld