matilda den vilda bloggar vidare i karantän dag 164

Eu kommissionen har reserverat 300 miljoner doser av det coronavaccin som den franska läkemedelsjätten Sanofi siktar på att ett godkänt i juni nästa år och samtliga av europeiska unionens 27 medlemsländer kommer att få tillgång till viruset dessutom har EU kommissionen säkrat en leverans av det antivirala läkemedlet Remdevisir till ett belopp på över 750 miljoner kronor och socialstyrelsen har anmält sitt intresse till EU kommissionen om att få köpa läkemedlet för 10.000 patienter för ett halvår framåt.  USA:s  smittskyddsexpert, deras motsvarighet till Anders Tegnell Anthony Fauci är försiktigt optimistisk att ett vaccin mot covid 19 ska vara plats innan året är slut och den så kallade 3 prövningen har  just inletts av en vaccinkanditat som utvecklats av bioteknikföretaget Moderna i samarbete med amerikanska hälsovårdsmyndigheten NIH och enligt Fauci har 250.000 personer anmält för att delta i de kliniska testerna.Valet i Hongkong skjuts upp med anledning av coronapandemin. Hockeyturneringen Carlsson hockey games i Tjeckien som skulle ha spelats i Tjeckien som skulle ha startat den 27 augusti för att avsluta årets Euro hockey Tour har blivit inställd, den skulle ursprungligen ha spelats i slutet av april. 5000 jobb ska bort från Scania då man slår fast att dra ner personalstyrkan globalt. Efter produktionen lades ner i våras på grund komponentbrist och störningar i leverantör och logistikkedjan har företaget enligt vdn försiktigt återstartat produktionen på låga nivåer och fortsätter att den orderbok som ansamlats till följd avbrottet som orsakats av coronapandemin har ännu inte betas av och att man planerar nu för att kompensera det produktionsbortfall som blivit genom att öka produktionstakten.

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *