matilda den vilda bloggar på i karantän dag 165

Tyskland la till de spanska regionerna Aragonien, Katalonien och Navarra på sin lita över högriskländer och nu måste  inresande från just dessa så kallade högriskländer testa sig för viruset vid ankomst till Tyskland. Tyska medborgare har sedan tidigare använts sedan tidigare avråtts från resor till de tre spanska regionerna, sen tidigare beslutade Storbritannien att resande från Spanien måste sitta i 14 dagars karantän. Den Australiska delstaten Victoria inför nya restriktioner i och omkring Melbourne i ett försök att hejda spridningen av coronaviruset, affärer är som inte är samhällsviktiga stängdes, begränsningar införs byggarbetsplatser och stora fabriker lägger ned produktionen de närmaste sex veckorna, dessutom infördes ett nattligt utegångsförbud och restriktioner för hur folk får röra sig och ingen fick röra sig längre än fem kilometer från sina hem. En stor befolkningen kan redan ha ett naturligt skydd mot svår covid 19 enligt forskning. Det nya fynden skulle också kunna förklara varför och unga vuxna vanligtvis inte blir svårt sjuk sjuka av covid 19 av viruset. Upp till en tredjedel kanske ännu fler har immunceller som reagerar på det nya coronaviruset, även om de aldrig kommit i kontakt. Det kan innebära att de inte blir lika sjuka i covid 19 som andra. Effekten kommer från något eller några andra coronavirus som cirkulerar normalt och som inte orsakar mer än en vanlig förkylning. Forskare vid Max Plack institutet före  molekylär genetik i Tyskland har analyserat blodprover från patienter med covid 19 och jämfört med dessa blodprov  från68 friska personer reageradepå fragment av covid 19. Bland dem som hade haft covid – 19 var motsvarande ande 83 procent. Detta är  inte första gången som forskarna ser detta samband. För en tid sedan visade en artikel i Cell precis samma även om andelen personer med så kallade korseaktiva t – celler i denna studie var ännu högre, mellan 40 procent och 60 procent av de provtagna.

86 505 smittade och 5 846 döda i covid 19

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *