matilda den vilda bloggar i karantän dag 159

Alla dessa tankar om hur det skulle varit om ja hade varit yngre i denna situation, hur det skulle ha varit oh flytta hit nu, om jag var yngre vid den den situationen om jag hade andra föräldrar alla dessa omöjliga tankar som ligger och bubblar i skallen omöjliga tankar bubblar i skallen, små saker blir stora, en känsla av vanmakt och understimulation, mitt liv e begränsad men sinnen och själen aktiveras då jag är ute. Ett monotont liv som inte år och bryta vilket gör små grejer stora som att jag uppgraderat mitt cmore abonnemang men de har inte lagt ut på sin sida vilket gjort mig rädd att jag inte kan se det jag vill då cmore abonnemanget försvinner 15 september sådana småsaker blir stora, känner mig som en bomb som ska explodera vilket gjort mig deppig tankarna skapar alla sorters känslor som ligger och samlas, jag är som en bomb som ska explodera,  jag ska ut i i sinom tid och träffa min bror och hans sambo Tänker framåt sitta här till vaccin kommer aldrig gå, 1 november? Jag har munskydd ff3 eller vad det är som hänger ovanför kylskåpet och handskar är lätt och fixa, kanske vara på Knivsta gatan 10b tisdag, onsdag, fredag, inga möten på plats eller inspelning på plats, avstånd, gå vid samlingsmötet, jag vet någon kommer klaga, det har folk gjort och kallat mig tråkig men vad gör man sen som en fånge i fängelse, små steg för att återanpassas i samhället, för ni anar inte hur konstigt det kommer bli och se media husets parkering och dörren in till radion igen, längre fram centralstationen, Odenplan och Gullmarsplan men Knivsta gatan först.

Världshälsoorganisationen WHO varnar för att se det nya coronaviruset som en influensa som kommer i säsonger och enligt Margaret harris vid WHO kommer viruset som en enda stor våg som kommer att gå upp och ned och det  bästa man kan göra är att trycka ned till något man plaska fötterna i. och enligt en artikel i New york Times var Eu länders övertygelse om sina sjukvårdsystems förträfflighet gjorde deras sjukvårdsystem dåligt förberedda för coronapandemin och istället för att vara kontaktnät som bistår andra med hjälp så var Europa länge ett av pandemins epicentrum. Forskare vid Kings College i London har med hjälp av dat från en app där användarna registrerar covid – 19 symptom med av hjälp av en app där användarna registrerar covid – 19 symptom registrerat sex olika sjukdomstyper med tillhörande symptom. Typerna varierar från .influensaliknande symptom med eller utan feber till den allvarligaste typen med symptom som bröst och magsmärtor, andningssvårigheter och trötthet. Studien publicerades men har inte genomgått så kallad peer – review det vill säga granskas av andra oberoende forskare Den brittiska läkemedelskoncernen Glaxo smith kline  köper 10 procent av aktierna i tyska Curevac för 130 miljoner pund och lanserar ett program för att utveckla upp till fem vaccin med hjälp av teknik som bioteknikbolaget redan använder för att fram ett vaccin mot covid 19. Curevacs befintliga program för att fram covid 19 -vaccin och ett mot rabies ingår inte i uppgörelsen. Curevac som bland annat backats upp av Bill och Melinda gates Foundation uppgav i juni att bolaget var i färd med att inleda tester på människor av ett potentiellt vaccin mot covid 19.  5 838 döda och 85 507 smittade i covid i sverige

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *