matilda den vilda bloggar i karantän dag 160

, fem månader och drygt en vecka detta kan jämföra med ett svenskt fängelsestraff för ringa narkotikabrott eller ringa misshandel och ännu en grej som man kan jämföra med ett fängelsestraff är att detta är som ett livstidsstraff  då rekommendationen och anpassningen att jobba hemifrån  ändrats hela tiden och just i detta nu vet jag inte när jag komma till fysisk form och det är jobbigt att inte men som sagt vi säger 1 november, straffet och jämförelsen med ett fängelsestraff är att brottet att man är annorlunda och svag jämtemot viruset. Mycket tankar i omlopp och man börjar tänka om et var nödvändigt om mamma var här och hjälpte mig då jag inte hade varken symptom efter personalen har börjat hjälpa men man vet ju inte, det var ju större smittspridning då i maj än då i slutet av juli  och man ska som sagt inte titta bakåt man kan inte ändra på det som var även om man vill utan och bara se fram åt hur man nu gör det och jag har inget och se framemot. Har inte mycket och se framemot under hösten den 19 september börjar ishockeyn med svenska lag och mitt favoritlag Färjestad om dplay lägger ut skiten vill säga första matchen visar då den visas i kanal de lagt ut. idag blir det surströmming till middag lågt om man skojar om detta igen och imorgon ska jag ut då jag ska träffa bror och hans sambo, får passa på nu innan det blir kalla blir svårare och bestämma något om att ses ute med tanke på vädret.

En bransch som blomstrar under pandemin är landets pantbanker och försäljningen hos landets pantbanker försätter stiga trots osäkerhet i ekonomin i Corona krisen. Guld smycken hör fortsatt till de vanligaste köpen då det ses som en investering. Trotts osäkerhet i ekonomin till följd av Coronapandemin har pantbanksbutikerna i Sverige generellt ökat sin försäljning. Butikskedjan Sefina pantbanker ökade sin totala försäljning med 16 procent under perioden april – juli jämfört med ifjol. Kronan har lyft kraftigt sedan raset i mars, närd coronakrisen slog till på allvar och marknaden började väga in en global recession Trenden uppåt för kronan kan mycket väl fortsätta enligt en färsk valutaanalys från SEBs ekonomer. En dollar kostade i slutet av juli kostade 8,76j kronor mot 10.39 kr den 19 mars och jämfört med euron kronan samtidigt på 10.30 kr jämfört med 11.20 kr när det var som värst tidigare iår och mot Riksbankens valutakorg mot stora handelsvalutor, Kix index har kronan lyft med nästan 9 procent sedan i mitten av mars och bankens ekonomer såg trotts  denna redan markanta kronförstärkning en fortsatt uppgång för den svenska valutan framför sig. Lägre ränteläge utanför Sverige och en nedåtgående trend för dollarna bidrar till utvecklingen och dessutom såg den svenska ekonomin att klara sig bättre än eurozonen i coronakrisen. På Nya Zeeland ska på ett   landets idrott att att återhämta sig och i början av juli beslutade regeringen i landet för hur en miljard kronor ska hjälpa idrotten i landet. Pengarna gick till att föreningar, hjälpa idrottsorganisationer att kunna arrangera nationella ligor och utveckla idrottsanläggningar och enligt landets finansminister kommer cirka 44 miljoner av den halva miljarden som som presenterades att rusta upp anläggningar inom damidrotten bland därför att landet arrangerar fotbolls-VM för damer tillsammans med grannlandet Australien och 2023 och innan dess ska världsmästerskapen i rugby för damer och Cricket arrangeras i landet. USA:s bruttonationalprodukt rasade med 32,9 procent under andra kvartalet omräknat i årstakt. Det historiska bakslaget var något mindre än väntat. Analytiker hade räknat med ett ras på 34.1 procent enligt en Reuters enkät. I slutet av juli var för första gången på 16 veckor kunde man se en ökning av antalet personer som intensivvårdades för covid 19 och antalet sjukdomsfall är också det högsta ökningen ökningen på en månad. Några länders dödstal: USA. 189.000 döda, Mexico 68.484 döda, Colombia 21.611 döda, Chile 11.682 döda, Bradilen 127.464 döda,

85 880 smittade och 5842 döda i covid 19 i sverige.

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *