matilda den vilda bloggar i karantän dag 155

Olympiska spelen  Tokyo har flyttas fram till nästa år nu vill en av fyra tillfrågade japaner att landet ska genomföra spelen och en tredje vill att man ska ställa in olympiaden helt och hållet Undersökningen dom genomfördes av nyhetsbyrån Kyondo bekräftades där en annan liknade undersökning som publicerades. I den  svarade sex av tio av de drygt 2000 tillfrågade att de ville ställa in eller skjuta upp spelen. Såväl den japanska olympiska kommittén som den internationella olympiska kommittén har sagt att en ytterligare flytt av olympiaden inte är aktuellt och båda organisationerna har sagt att de är fast beslutna att genomföra olympiaden nästa år trotts att japanska smittskyddsexperter anser att risken är stor för ökad smittspridning av coronaviruset under OS och Paralympics. Storbritannien har säkrat miljoner doser av vaccin mot covid  19. Detta görs genom avtal med avtal med flera bolag som just nu arbetar med att ta fram ett vaccin däribland Astra Zeneca och skulle något av de vaccin som just nu utvecklas visa vara effektivt mot covid 19 kommer Storbritannien ha säkrat doser till personer i riskgrupp och till dem som arbetar inom vården. Ett experimentellt läkemedel kallat SNGG001 ett läkemedel som inhalerats har tidigare använts för att förbättra tillståndet och syresättningen hos patienter med lungsjukdomar som kol och astma. Läkemedlet har också används för behandling för MS. Antalet som utvecklade den allvarligaste formen av covid 19 minskade med 78 procent för de som fick SNGG001 i studien jämfört med de som fick placebo. Tre av dem dom som fick placebo dog medan ingen som  behandlats med SNG001 miste livet och forskarna tror nu att  läkemedlet infernon beta kan stoppa coronaviruset från att ta över lungceller från att över lungceller och försöka sig i kroppen. Några länders dödstal USA 185.722 döda, México 65,816, Colombia 20.345, chile 11.334 döda, , Indien 67.376 döda, Ryssland 17,365 döda.

84 729 smittade och 5832 döda i covid 1 i sverige

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld