matilda den vilda fortsätter blogga i karantän dag 139

Börjar bli tröt på den där karantänen, ni börjar väl bli jävligt trött på mina blogginlägg om allt eller Börjar på allvar fundera hur det skulle kännas och komma tillbaka in i samhället, framförallt platser som betyder som betyder så mycket för mig som uppsala tågstation, Odenplan tunnelbana och Gullmarsplan och jobbet. Allvarligt börjar tänka och planera ur det skulle kännas och släppas ut här ifrån som en fånge som planerar och mucka från ett fängelse, straffet här att viruset straffar hårt den som är annourlunda men ni som följer mig vet att jag älskar tv program och sport och att jag har alla resurser och se och uppleva det framför tv. Jo men det är så mycket roligare och se sport och musik live. Jag mår bra, inkubationstiden efter fallet med vikarien som var positiv för Corona går ut nästa fredag  men det är fortfarande avgörande dagar men det blir nog bra, var  mycket sjuk som liten och har ett bra immunförsvar. Och idag var det då dags för att ta prov för coronan, och det blev både PCR prov  i svalget och i näsan och jävlar vad orolig  vad jag var i onödan. Visst var det obehagligt med en pinne i näsan men dem grävde inte ,utan lät den sitts i några sekunder . Provet i svalget grävde de inte runt utan nuddade i svalget och visst man fick kväljningar men det var så lite. Titta inte på filmer då folk skriker och plågas, jag gjorde ett liknade prov för tre år sedan som var så mycket värre, tiderna förändras eller vad man säger, nya prover fredag, svar om något dygn men jag har feber och inget symptom men vi får se, mitt råd är att testa er få det svart på vitt för du kan ha milda symptom eller inga. Va på den säkra sidan.

Alla vill att allt ska gå tillbaka det normala och tennisstjärnan Novak Djokovic vill dra sitt stå till stacken genom att tillsammans med sin yngre bror genom att genomföra en uppvisningsturnering, det skulle han inte ha gjort då han och tre andra bekräftas smittade av viruset, förutom Novak är de bulgariska storspelarna Grigor Dimitrov och serben  Viktor Troiki och turneringen Adria summer tour bestod av ett antal uppvisningsmatcher på grus i Serbien och Kroatien och spelades inför tusentals åskådare något som fått kritik, finalen mellan Djockovic och ryssen Andrej Rubljov  ställdes in efter det blev känt att bulgaren Grigor Dimitrov också blivit smittad. I New York öppnade man sina stränder helt från och med 1 juli, dock har  stränderna varit öppna för de som vill sola men inte för de som vill bada i vattnet.  Paradisön Maldiverna öppnade sina turistorter för internationella turister från den 15 juli och dessa besökare från utlandet kommer inte behöva genomgå virustester när de kommer  in i landet. Turismen är en av ön främsta inkomstkällor. Finland gav grönt ljus för resor till och från ytligare EU länder som ingår i schengenområdet  och från och med den 13 juli var det fritt fram för finländarna att resa till EU länder som haft färre än åtta nya fall av coronaviruset per 100.000 invånare under  två och det handlar om Tyskland, Grekland, Italien, Österrike, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Ungern , Liechtenstein och Kroatien, Irland och Cypern som står utanför schengenområdet. tidigare har resor till och från de baltiska länderna Norge, Danmark och Island godkänts och inga resor till Sverige ser fortfarande inte ut och öppnas helt och hållet. Dock utesluter inte Finlands inrikesminister Maria Ohisalo regionala särlösningar och på fängelser i Kalifornien i USA släppte man fångar som hade 180 dagar eller färre på sitt fängelsestraff i sitt försök att minska smittspridning på dem amerikanska fängelserna men det gäller inte för alla, avtjänar  man ett straff för våld i hemmet, ett allvarligt brott, våldsbrott eller sexualbrott får man sitta kvar och för den som släpps måste ha klart med boendeplaner  i frihet och att personen övervakas under resten av tiden som straffet skulle ha avtjänats i  fängelse men det kan också bli så att den aktuella personen av olika anledningar skickas tillbaka till fängelset för avtjäna resterande tiden av sitt straff. 85 219 smittade och 5790 döda i covid 19 i sverige.

This entry was posted in Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller on by .
Matilda Birgegård

About Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen på gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld