Eneman&Granberg #1: Vi gör vår egen handsprit & lagar mat utomhus!

VÄLKOMMEN TILL NYA PODDEN ENEMAN&GRANBERG!

– Där gör vi gör saker som man kan göra utomhus i Corona-tider!

Här är maten som David gör och det är vita bönor med Stekfläsk.

Så får du höra hur resultatet blev. Först ut gör vi en varsin handsprit.

Jag, Sebastian spelar in detta trevliga podden med David.

Du kommer säkert lära något av detta första avsnitt av “Eneman&Granberg”!

Glöm ej att hachtaggen, #eneman&granberg

Det är vi som gör podden Eneman&Granberg:

Spelar in/Klipper programmet: Sebastian Eneman

Fixar maten/Handspriten: David Granberg

Gjort våran snygga banner och intro: Anderas Olander

Detta inlägg postades i Eneman&Granberg, Program och märktes , , , den av .
Profilbild

Om Sebman

Jag är sportredaktör på poddarna, Hattrick Live och Hattrick Hagunda. Jag jobbar mycket på IFU Arena, där jag intervjuar spelare före och efter matcherna. Del tillfällen så intervjuar jag längre intervjuer där man får veta mer om spelaren. Jag följer lagen från IK Sirius IBK, IK Sirius FBC Dam och IK Sirius FBC HerrJuniorer. Jag följer också Hagunda IF, Hagunda IF Dam och Hagunda IF P05. Detta är dessa jag följer just nu och det kommer blir fler lag jag kommer att intervjua inom kort. Så är jag på Radio Fyris, klipper och tar upp programmen men del gånger händer gör det på plats på IFU Arena.