Schlagerdivan EUROVISION NÖRDERI

Då är eurovision över för min del. sorgen över att det inte blir en eurovision vecka är över, låt musiken ena oss i denna svåra kris, vill tacka för att ni lyssnat och vi ses i januari igen

Detta inlägg postades i Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld