Matilda den vilda bloggar i djupaste karantän dag 48

Idag är den 17 maj och Norges nationaldag i ett land där patriotism där är det stort nu när man har  valt och ställa in firandet. Tydligen bröt norska ungdomar mot förbjudet och samlas i stora klungor och festade och firade studenten och nationaldagen i Oslo så polis fick ingripa. Förra veckan markerades 75 års dagen av freden efter andra världskriget där flera stat och regeringschefer i Tyskland. Istället skedde avskalade ceremonier i Norge, Frankrike och Tyskland Ryssland där emot valde man att ha en militärparad. Man kan ju undra vad svenska nationalister säger om man ställer in den svenska nationaldagen ställs in eller vad händer tex om om vissa delstater i usa ställer in den amerikanska nationaldagsfirandet i det patriotiska USA

Idag startar en stor sport i USA premiär, bilsporten Nascar väljer idag och köra lopp dock utan publik i en sport som brukar ta över 200.000 åskådare med tanke på att man i USA sjunger nationalsången vid varje evenemang ner till knattenivå kanske nationaldagen inte behövs,  Sverige är vi patriotiska endast i idrottsevenemang och därmed behöver en nationaldag

Läste att kinesiska läkare hade hittat sperma i pungen på Corona patienter vilket kan förklara varför det är så många män som dör av covid19 iallafall ännu en anledning för kvinnor och säga nej till sex, har en känsla att det är många besvikna män världen över och att kemisk kastrering skyddar kvinnor våldtäkt utan Corona också, det kan också förklara dem spädbarn som föds och i värsta fall dör av Corona men symptomen på Corona har visat sig vara förutom feber, hosta, svårt och andas, muskel och ledvärk även att man tappar smak och luktsinne och att kan få röda svullna tår men då måste ha flera av de andra symptomen.

Man säger att dem högst riskfaktor ä åldern så unga som under 50 har avlidit av Corona, även fullt frisk personer och man utreder nu om faktorer som gener kan spela in hur sjuk man blir av Corona. Jakten på vaccin går vidare och flera länder har godkänt Ebola medicinen Remidevisir som läkemedel på Corona där studier ger ett bra resultat man har också ´sett att om man ger blodplasama till sjuka från friska personer som haft Covid 19 blir friska. En liten studie på 50 pers på Huddinge sjukhus men ändå.

En annan sport som ställt är golf, råkade snubbla in i LPGA tour där två professionella golfspelare tävlar man mot varandra, nu är golf inte är en sport och spelarna inte bär golfklubborna själva så är det lugnt. Såg återstarten av de två högsta ligorna i fotboll, först kom avbytarna som satte sig på läktaren med munskydd två meter ifrån varandra. Sen kom spelarna som skulle spela, inga handskakningar, vid mål gjorde man Corona hälsning och avbytarna klappade åt sina spelare på plan. I högsta ligan, spelare anländer till arenan i egendesignade munskydd . Avbytarna sitter två meter ifrån varandra med munskydd, domaren sist ut, fjärdedomaren och resten av staben förutom huvudtränaren med munskydd, spelare som firar mot ståplats trotts att det är tomt och firar mot ståplats efter matchen, lag spelar musik och inmarscher trotts tomma läktare. bisarrt, konstigt och extremt, extrema åtgärder, kräver extrema åtgärder, ger bisarra bilder,

3679 döda och 30143 smittade av covid 19 i Sverige

Detta inlägg postades i Matildas Blogg, Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld