VOLVONS DAG

Frågor Till T.Wallin 

 1. Vilken var din första bil?  Volkswagen 1200-61 röd
 2.  Vilken var din första egna Volvo?  En Volvo 142 -70 blå
 3. Hur många bilar har du ägt och hur m många av dem har varit Volvo? Ett 70 tal 50 Volvo
 4. Varför är Volvo favorit bilmärket? Har varit Mekaniker på Volvo 
E:\FOTON 2002-\DIABILDER T&G\T&G Diabilder\2007-03-27-2140-36.jpg
 1. Hur gammal var du när du började gillar bilar? 12-13 år pryade (Praktiserade) på Volvo när jag var 13 
E:\FOTON 2002-\DIABILDER T&G\T&G Diabilder\2007-03-27-2104-42.jpg
 1. Vilka är dina favorit Volvo om du har några sådan?  Volvo 262C + 780 Bertone
 2. Varför gör Volvo bättre bilar än andra märken tycker du ?  Lätt mekade eftersom jag har mekat Volvo å är svenskt. Förr var dom svenska nu är det Kina som basar.
 3. Ska man köra automat eller manuell vad är skillnaden? Manuel är roligast för då får man känna O höra när man ska VÄXLA. Man växlar då själv när motorn har kommit upp i rätt varvtal så den orkar att accelerera  Automat är om man har svårt att växla eller är lite bekväm av sig. Å automatlådan sköter sig själv bara att bromsa lägga i drive(framåt)eller r (return =back) sedan släppa bromsen sedan gasa 
 4.  Volvo är en slittålig bil robust lättkörd bil men lite för dyr i mitt tycke 

Dagens musik :

 • Rasmus Gozzi Sandra Reiche – Volvo
 • Galenskaparna & After Shave – macken
 • Medina -Kombi

Detta inlägg postades i med intervjuer, Program, Virre om den av .
Veronica Wallin

Om Veronica Wallin

HeJ jag är en tjej född 1982 Mina intressen är shopping, kolla på youtube och att vara med vänner. Jag älskar att fixa med naglar både själv och på salong och gillar att laga mat. Jag bor själv i en tvåa och är singel Jag försöker gå till gymmet två gånger i veckan för jag vet att jag mår bra av det och jag gillar att cykla. Är otroligt hundrädd och det påverkar mig i min vardag Min fritid består av att vara med kompisar städa och fixa i min lägenhet. Jag gillar att vara ute på stan och är otroligt social . Jag har en adhd diagnos och jag bor med service bas. Skönhet: Gillar hudvård lägger ansiktsmasker minst en gång i veckan gillar även att färga håret Musik:Lyssnar väldigt mycket på musik inne i en period med svensk rap men är en allätare när det gäller musik Shopping: Älskat att handla kläder smink och hudvård och hårvård Jag har medverkat i en teater som heter liv och lust som är en av pjäserna i projekt rätten att leva mitt liv. Det är ett kulturparken projekt som är ett av allmänna arvsfonden projekt. Det har hållit på i 4-5 år och det har en stor slutkonferens i höst.