Matilda den vilda bloggar från karantän dag 3

Helg men helgerna är märkliga, e ju van och göra saker, åka på fotboll, stand up och konserter, nu blir det inte av, I helgen skulle det varit bajenpremiär och teater på uppsala stadsteater. När jag är hemma kan jag kolla väldigt mycket på tv men även jag har krav kollar mycket sport som tyvärr nu e inställd så mår det blir ännu mer tråkigt. Lets dance är inställd på fredag så de enda idag är att jag ser fram emot är typ big brother, alla dagar är liksom se fram emot Big Brother klockan 19.00, på vardagar är ju lite bättre då man har jobb och när man kommer hem kan man uppskatta Wahlgrens värld då man är trött och liten, kollade programmet för research till ett program trotts jag hatar familjen Wahlgren och ja researchen har blivit en dålig vana.

Utan jobbet kommer ja bli knäpp, det är helt makalöst att man kan göra sitt jobb utan och åka dit, Gruppchatt på Messenger och inspelning via Messenger, har en fortfarande en liten rutin trotts omständigheterna. programmet kommer ut trotts jag e här, det fortgår, trotts omständigheterna, inget virushot ska stoppa mig.

Men helgen, fan från 12 till 7 går man och väntar och big brother ska börja, big brother är inte ens mitt favoritprogram, då får man se brittiska tv program på fulstream, tenable där en dvärg förlåt kortväxt ställer frågor sen ska folk komma med ex antal svar och vinna pengar, tipping Point, frågor ställs och man vinner marker som man stoppar i en makalös maskin och vinner pengar och priser och the chase där idioter svarar på frågor mot en nörd, klarar dem och svarar och svarar på flest frågor än nörden vinner pengar, jag vet har inget liv, därför är programmet karantän tv som är roligare än de brittiska programmen och då är karantän tv trökigt

5500 fall 282 döda, trotts det trotsar folk folkhälsomyndigheten rekommendationer, folk tänker på sig själv, ser inte vad som händer folk gnäller över uppmaningar, tror ni man vill detta, tror någon myndighet gör detta för och jävlas? , väx upp och sluta gnäll eller vill ni bli smittade? Inte jag i alla fall.

Detta inlägg postades i Matildas värld, Program den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld