Subway Surfers

På inspektionbyrån är ingenting förbjudet. Det finns det inget vi inte får föra på tal. Men det betyder inte att alla ämnen borde föras på tal. Det viktiga är att vi på inspektionsbyrån håller oss till det ämne som för tillfället är aktuellt.

Dagens ämne är är mobilspelet Subway surfers.

På svenska Tunnelbane surfare.  Hoppas att ni lyssnar.


Jag som recenserar Mobilspelet Subway Surfers heter Jakob och är grundare och chef för Inspektionsbyrån.

ljudtekniker Andreas Olander.

Radio Fyris
Radio Fyris
Subway Surfers
/
This entry was posted in Program on by .
radiofyris

About radiofyris

Radio Fyris är en opinionsbildande webbradio och daglig verksamhet som arbetar med att belysa frågor som rör neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Vecka vecka hör du nya program inom bland annat nyheter, sport kändisskvaller och dataspel. Vi vill vara en röst för mångfald som ser färdigheter framför hinder. På så vis kan vi motverka fördomar samtidigt som vi breddar utbudet av röster i media.