schlagerdivan presenterar allt från andra chansen

SVTs grand old lady Karin falck programledadare för de första Eurovision Song Contest som gick i Sverige 1975

Christer Björkman under hans framtädande i Melodifestivalen 1992 som han vann med låten Imorgon e annan dag. Låten kom på 22 plats näst sist (23 bidrg i finalen) i Eurovision song Contest med 9 poäng, Finland var sämre och fick bara 4 poäng

Detta inlägg postades i Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld