Matildas värld roast big brother förlåt Wahlgrens värld

obs, det är humor låt oss skratta men du som är fan av Wahlgrens värld och familjen borde inte lyssna på det här

i detta program hörde du

Maria haukkas storeng – hold on be strong

Money Money Money – Abba

Jag mår illa – Magnus Uggla

Detta inlägg postades i Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld