Matildas värld

i programmet hörde du:

Tina turner – Simply the best

I dont care i love it – Icona pop

Girls – Marcus och martinus

Du måste flytta på dig – alina deverski

passa på och njut, nästa vecka är pk fittan tillbaka och häcklar sofias änglar och lyxfällan

Detta inlägg postades i Matildas värld, Program, som Underhåller den av .
Matilda Birgegård

Om Matilda Birgegård

PK fitta som har två program Matildas värld där jag driver, roastar och häcklar det JAG tycker borde få det, förvandlas på våren till schlagerdiva i programmet schlagerdivan där DU får veta allt om melodifestivalen och Eurovision song Contest Hör alla bidragen i eurovision song Contest då jag recenserar alla, reaktionvideos och mycket mer lyssnas och förfasas över bristen å gränser och spärrar men humorn är godkänd av uppsala kommun så, följ mitt liv om manshat, politisk korrekthet och schlagers underbara värld