Pastaavsnittet

I Simons skafferi tar vi en närmare titt på våra vanligaste varor.
Avsnitt 1, dagens avsnitt handlar om pasta.

Vi kokas pasta samtidigt som Simon ger bra tips på massa olika pastarätter man kan göra. Dessutom berättar han om pastans historia och hur den används idag.

Smaklig måltid.

Detta inlägg postades i Program, som Underhåller den av .
Author Image

Om radiofyris

Radio Fyris är en opinionsbildande webbradio och daglig verksamhet som arbetar med att belysa frågor som rör neuropsykiatriska och intellektuella funktionshinder. Vecka vecka hör du nya program inom bland annat nyheter, sport kändisskvaller och dataspel. Vi vill vara en röst för mångfald som ser färdigheter framför hinder. På så vis kan vi motverka fördomar samtidigt som vi breddar utbudet av röster i media.