Musikmingel 2 – Andreas Olander

Här kommer en musikmingelspecial som lär känna min arbetshandledare Andreas.
Det blir min första intervju med andreas på radion. I intervjuen får vi ta del av hans musik och bakgrund. Vad får hjärtat att lätta, vad får tårarna att rulla fram.
Vi kommer få höra Andreas musiksmak och vad han lyssna på på fritiden.
Alltså Klessmer-vals, triphop, östblocks-disco, hårdrock och dubstep.

Jag tillägnar det här programmet till alla som gillar den här musiken.

Detta inlägg postades i Musik, Musikmingel, Program den av .
Stefan Johannson

Om Stefan Johannson

Tjena, här är Stefan "Bulan" Johansson, jag är 44 år. Min relation till radion är att jag har praktiserat här tidigare. Och då höll jag på med karaokemingel. Har spelat in 3 skivor till de närmaste i släkten. ----------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Japp de var de. Vad gör jag på fritiden, lyssnar på musik alla slags musikstilar. Håller på och spelar keyboard på gehör hemma och spelar gitarr. Gillar att åka raggarbil och träffa folk. Kör åt en kille som har en Ford Galaxie 59a. En del av livet som gör en glad är att få köra den. Jag bor i en tvåa i Sävja det är en mycket fin lägenhet, som jag trivs i. Jag har bott på olika områden i stan i Uppsala . Är uppvuxen mina första 9år en Morgongåva. Sedan blev de Uppland för hela slanten.