Att leva med bordeline

Hej och välkommen till Eleonor Belins program Att leva med flera diagnoser

I dagens program intervjuar jag Jouanita Törnström om hur det var för henne att leva med Borderline som hon är fri från idag .

gå in och lyssna på hennes resa.

Utbildaren Jouanita Törnström

Detta inlägg postades i Ett liv med flera diagnoser, om Funktion, Program den av .
Author Image

Om Eleonor Belin

Jag heter Eleonor Belin jag har jobbat på radion tidigare då jag hade stålmammor med diagnos som program, jag är ute och föreläser om hjälpmedel när man har diagnoser eller flera diagnoser. jag har jobbar tidigare på Forum för brukarinflytande och Ge makten vidare som är arvsfond projekt. och är aktiv i SUF- Kunskapscentrum. (samverkan-utveckling-föräldraskap) och har ett brinnande intresse av hund och så småningom vill ha som hjälpmedel.