Macnime The Ancient Magus’ Bride

Idag pratar Marcus och Andereas om The Ancient Magus’ Bride

handlar om en flicka som har förlorat livseglöden och ny bygger en trollkar upp den igen

En reaktion på “Macnime The Ancient Magus’ Bride

  1. Author ImageAlbin

    Hej det var jag igen. 😀
    Jag undrar om ni sett Inuyashiki? Om ni inte har det skulle det även vara skoj att höra vad ni tycker om själva konceptet. handlar om en 50årig gubbe som får cancer men blir återfödd som en maskin. han räddar random folk från mördare, våldtäktsmän, ungdoms ligister, mm medans den andra som återföds dödar och torterar barn familjer och andra oskyldiga mänskor. än så länge är bara 7 avsnitt ute men det är en väldigt bra och intressant serie enligt mig och skulle gärna vilja höra era åsikter och så.
    mvh albin

Kommentarer inaktiverade.