Bulan intervjuar Försäkringskassan

Hejsan alla lyssnare,
I det här programmet så intervjuar jag Stefan”Bulan” Johansson två stycken ifrån
Försäkringskassan – där vi pratade bland annat pratade om det går att anställa folk och behålla sin sjukersättning/aktivitetsersättning.

Lyssna gärna på programmet och berätta gärna era åsikter och tankar kring detta.
Mvh
Stefan Bulan Johansson

Detta inlägg postades i Program den av .
Author Image

Om Stefan Johannson

Tjena, här är Stefan "Bulan" Johansson, jag är 44 år. Min relation till radion är att jag har praktiserat här tidigare. Och då höll jag på med karaokemingel. Har spelat in 3 skivor till de närmaste i släkten. ----------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Japp de var de. Vad gör jag på fritiden, lyssnar på musik alla slags musikstilar. Håller på och spelar keyboard på gehör hemma och spelar gitarr. Gillar att åka raggarbil och träffa folk. Kör åt en kille som har en Ford Galaxie 59a. En del av livet som gör en glad är att få köra den. Jag bor i en tvåa i Sävja det är en mycket fin lägenhet, som jag trivs i. Jag har bott på olika områden i stan i Uppsala . Är uppvuxen mina första 9år en Morgongåva. Sedan blev de Uppland för hela slanten.