Hattrick #12: Jarno Ihme

I dag får jag besök av
Målvakten Jarno Ihme #28 från IK Sirius Innebandy!

Hachtagga: #siriushjärta, #iksiriusibk, #UppsalaärBlåsvart

Detta inlägg postades i Hattrick, Hattrick Live, om Sport, Program den av .
Author Image

Om Sebman

Jag är sportredaktör på poddarna, Hattrick Live och Hattrick Hagunda. Jag jobbar mycket på IFU Arena, där jag intervjuar spelare före och efter matcherna. Del tillfällen så intervjuar jag längre intervjuer där man får veta mer om spelaren. Jag följer lagen från IK Sirius IBK, IK Sirius FBC Dam och IK Sirius FBC HerrJuniorer. Jag följer också Hagunda IF, Hagunda IF Dam och Hagunda IF P05. Detta är dessa jag följer just nu och det kommer blir fler lag jag kommer att intervjua inom kort. Så är jag på Radio Fyris, klipper och tar upp programmen men del gånger händer gör det på plats på IFU Arena.