Otekniskt Spotify

hej och välkommen till otekniskt:
i dag kommer vi ta fram källkoden till ett program i datorn.
i studion är jag tobias och andreas

anledning till detta program är att vi ville hjälpa en kollega på radion som är blind och göra så att hans punktdisplay kan läsa vad som står i spotify.
eftersom spotify är mörkt med ljus text kunde inte programmet läsa texten och så jag försökte ändra färgerna i spotify till mörk text på ljus bakgrund.
så jag kommer använda spotify som exempel i det här programmet för att visa hur man kan komma in i programmets filer och redigera dom.

Visa saker

Bild1

steg 1

Bild 2

steg 2

Bild 3

steg 3

Bild 4

steg 4

Bild 5

steg 5

Bild 6

steg 5.5

Bild 7

steg 6

Bild 8

 

Detta inlägg postades i Otekniskt, Program den av .
Andreas Olander

Om Andreas Olander

Hej jag heter Andreas och är Radio Fyris stationschef. Det betyder att jag jobbar med det som behövs för tillfället. Det kan vara allt från att hjälpa till med ett intro till att diskutera aktuella ämnen i podsändningar eller bara ge feedback över en kopp kaffe. Jag startade upp Radio Fyris 2009, nu har radion växt och blivit något som jag är väldigt stolt över att få vara en del utav.