Radio Fyris Guide till ”Alla hjärtans Dag”

Hallå kära lyssnare, I det här det första programmet av Radio Fyris Guide till verkligheten pratar vi om alla hjärtans dag.

Det normala är väl att spendera dagen med en sin flick- eller pojkvän, men vi säger tänk större. Låt alla hjärtans dag bli en dag för just ”alla hjärtan” och gör något extra för de i din närhet, vare sig det är dina kompisar, personal, barn, partner, eller bara ditt eget hjärta.

Lite omtanke kostar så lite men ger så mycket.
foto: engelholm.com
medverkande i dagens program är,
Mattias
Karin
David
Tess
Sofia
Gustav
och jag själv.

Massa kärlek från oss på Radio Fyris.
mvh
Andreas Olander, stationschef Radio Fyris.

Detta inlägg postades i om Funktion, Program den av .
Author Image

Om Andreas Olander

Hej jag heter Andreas och är Radio Fyris stationschef. Det betyder att jag jobbar med det som behövs för tillfället. Det kan vara allt från att hjälpa till med ett intro till att diskutera aktuella ämnen i podsändningar eller bara ge feedback över en kopp kaffe. Jag startade upp Radio Fyris 2009, nu har radion växt och blivit något som jag är väldigt stolt över att få vara en del utav.