Funkispodden, live från CSR mässan med Pär Johansson

Hej på er!
I tisdags arrangerande företaget Relation en mässa som kallades för Be Good som handlade om
CSR=Corporate Social Responsibility.
Det var en mässa med massor av utställare och föreläsare,en av föreläsarna som medverkade på mässan var grundaren av Glada Hudik Teatern Pär Johansson.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Detta var en av mina drömintervjuer,det var riktigt kul att få intervjua Pär Johansson!

Lyssna och njut 🙂

 

//Tess

Detta inlägg postades i Funkispodden, program den av .
Author Image

Om Therese Wappsell

Hej! Therese heter jag och jag är en tjej på 23 år. Jag har jobbat på RadioFyris sen 2012 och är numera anställd som arbetshandledare/reporter på Radion. Jag har gjort en del kändisintervjuer men är numera programledare för Funkispodden och brukar även gästa olika program när det behövs. Jag brinner för musik, särskilt schlager och filmer.