Funkispodden, live från CSR mässan med Pär Johansson

Hej på er!
I tisdags arrangerande företaget Relation en mässa som kallades för Be Good som handlade om
CSR=Corporate Social Responsibility.
Det var en mässa med massor av utställare och föreläsare,en av föreläsarna som medverkade på mässan var grundaren av Glada Hudik Teatern Pär Johansson.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Detta var en av mina drömintervjuer,det var riktigt kul att få intervjua Pär Johansson!

Lyssna och njut 🙂

 

//Tess

Detta inlägg postades i Funkispodden, Program den av .
Therese Wappsell

Om Therese Wappsell

Hej på er! Tess heter jag och är en tjej på 25 år. Jag har jobbat på RadioFyris sedan 2012 som deltagare men numera är jag fast anställd som arbetshandlerade på Radion där mitt syfte är att jag ska syssla med uppdragsjournalistik. Jag har även en podcast som heter Funkispodden där jag diskuterar olika ämnen. Jag har en föreläsning där jag berättar om hur man kan få jobb via daglig verksamhet. Vägen till jobb via daglig verksamhet heter den. Vill man boka mig som föreläsare är man välkommen att skicka sin ansökan till therese.wappsell@uppsala.se